tommi_smkisoissa.jpg

YppU – vuodesta 1958

Yppärin Urheilijat Ry on vuonna 1958 perustettu urheiluseura, jonka lajeina ovat olleet lentopallo, hiihto, ampumahiihto ja yleisurheilu. Tällä hetkellä lajeina ovat hiihto ja yleisurheilu. Seura on myös aikuisurheiluliiton jäsenseura.

Yppärin Urheilijoiden edustajat ovat saavuttaneet Suomen mestaruuksia: hiihdossa ja ampumahiihdossa mm. Tapio Karjaluoto, Timo Toppari sekä Kusti Kittilä, yleisurheilussa mm. Anne Karjaluoto, Sonja Korpela ja Janne Rantala ja aikuisurheiluliiton puolella Juha Hietala. Tämän hetken urheilijoista Tommi Sliden edustaa menestyksekkäästi kiekonheitossa.

 

Yppärin Urheilijat on vuosien aikana järjestänyt eritasoisia kilpailuja sekä ollut mukana muiden seurojen järjestämissä kilpailuissa. Niilo Sliden oli kansainvälisenä lähettäjänä mukana monissa arvokilpailuissa. Viimeisimmät isommat hiihtokilpailut olivat vuoden 2019 Pohjois-Pohjanmaan Maakuntaviestit ja Piirimestaruuskilpailut Rautiperällä.

Kuntoliikunta on ollut aina tärkeässä osassa seuran toimintaa. Yppärin Urheilijat oli piirin kärkiseuroja Kunniakierros-tapahtumassa, jossa kerättiin varoja urheilutoimintaan.

Scroll to Top